Första advent – dags för ett nytt erbjudande!

Med första advent kommer nedräkningen mot det nya året. Seose har under året hunnit starta sin verksamhet, träffat potentiella kunder i olika sammanhang digitalt, slagit rot som ett unikts nätverk för spårbarhetscertifierade företag, fått ett gäng medlemmar, och genomfört både nätverksträffar, utbildningar, frågestunder, interna revisioner och riktade insatser hos kunder. Det har byggts hemsida, skapats nyhetsbrev och gjort inlägg på sociala medier.

Året börjar sakna närma sig sitt slut, men när vi tittar i backspegeln redan nu så känns det oerhört roligt att få börja sammanställa vad som hittills åstadkommits. Vi tror att nästa år kommer bli ännu bättre, och vi hoppas på ett växande nätverk där varje medlemsföretag känner att de kan få ut maximal nytta av sin certifiering.

Men innan vi gör den slutgiltiga summeringen av 2021, så vill vi passa på att erbjuda er som ännu inte blivit medlemmar att hoppa på redan nu. Ni får nämligen resterande delen av 2021 med i ert medlemskap för 2022. Nyhetsbrev och kommande nätverksträff i december ingår med andra ord utan kostnad.

Frågor på det, eller hög tid att bli medlem? Hör av er till support@seose.se