Back in business!

Välkomna tillbaka från semestern! Eller så är ni inte riktigt igång än. Seoses kontor verkar ha prickat in precis då sommaren tog slut, i alla fall temperaturmässigt. I måndags när datorn skulle plockas fram igen fick även ulltofflorna komma upp ur sin låda. Men allt regnande har åtminstone gjort så att man hittar svamp vart man än går i skogen. Nästan så att de vuxit lite för snabbt, men hinner inte riktigt med.

Hösten kommer bjuda på nya, intressanta nätverksträffar. Både utbildningar och frågestunder är redan inbokade, du hittar mer om detta under rubriken ”Nätverksträffar”. Vi kommer tillbaka från ledigheten till många nyheter både från FSC och PEFC, men även en publicerad Avskogningsförordning. Den kommer nätverket givetvis att fortsätta fördjupa sig i, redan på nästa nätverksträff.

På återhörande under hösten!

/Emilia Bröms Axelsson