Fullt schema för Seose i höst!

Idag är det den sista oktober, och redan imorgon går vi in i årets näst sista månad. Schemat är fullmatat med digitala frågestunder, interna revisioner för Seoses medlemmar och mycket annat. Tiden har gått snabbt och planeringen för nästkommande års nätverksträffar är redan igång. Men innan dess har vi en fysisk nätverksträff i Uppsala 14-15 november (yes, äntligen!). Vi kommer fördjupa oss i aktuella rubriker så som FSC och PEFC General Assembly, praktiska skillnader i den redan gällande FSC Trademark-standarden, vad som gäller för markomvandling inom ramen för spårbarhetsstandarden och FSC Controlled wood. Dessutom väntar besök från Ecotype (läs mer på www.ecotype.se) som visar sina digitala verktyg, workshops och diskussioner.

Den som ännu inte är medlem kan bli det redan idag och få möjlighet att ta del av denna nätverksträff, eftersom medlemskap för 2022 nu ingår vid tecknande av medlemskap för 2023!

Kontakta oss direkt om du är nyfiken. Att bli medlem är enkelt, och du får snabbt tillgång till alla fördelar som nätverket innebär. Lär mer under ”Bli medlem”.

/Emilia Bröms Axlsson