Seose smider planer

I kulisserna pågår just nu ett intensivt arbete med bygga upp ett efterfrågat nätverk. Eftersom det fortfarande råder pandemi, sker den mesta planeringen och uppbyggnaden via digitala lösningar, men arbetet går stadigt framåt. Det är så många frågor man måste ställa sig, många tankar och idéer ska bollas, en hel del ska beräknas och testköras. Idén till ett nätverk för chain of custody-certifierade företag är dock inte helt ny, den har mognat fram utifrån många års erfarenheter som huvudpersonerna bakom Seose i Sverige har tillsammans. Med goda insikter från olika samarbeten, revisionsarbete, som del i styrelser och mycket annat, har slutsatsen om detta nätverks behov blivit tydlig. Ni är många som önskar både stöd i certifieringsfrågor, men även möjlighet till utbyte av erfarenheter med andra i samma situation. Kanske har någon annan hittat den perfekta lösningen på just ditt problem redan!

Nu är det dags att fylla på kaffekoppen och fortsätta arbeta, så att ni ska kunna logga in och börja nätverka snarast möjligt. Håll utkik efter vårt lanseringserbjudande, och kommande Digitalt Öppet Hus den 28 maj. Det vill ni inte missa!

/Emilia Bröms Axelsson, Seose i Sverige

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *